fbpx

Meet us at BAUMA in Munich

Anordica will exhibit for the first time at BAUMA. This is Europe's largest and most important trade fair for machinery, plant equipment and materials for construction industry. The trade fair is held from the 24th to 30th of October 2022 in Munich.

Our team will be waiting for you in Hall B1, booth 306/8.

Anordica’s partnership with the world's most efficient producers can bring you the advantage of sourcing high-quality PC Strands with excellent service and competitive prices. Keeping stock in Poland, Finland, and the Netherlands we can guarantee flexibility and just-in-time delivery.

Concrete reinforcement

 • PC-strands: We have homologation valid in the majority of EU countries.
 • SmartRock™: a durable, smart, mobile-based wireless sensor for monitoring the temperature and strength of concrete from fresh to hardened stage.
 • Steel wire fibres: For concrete reinforcement where high energy absorption and toughness is required.
 • Reinforcing bars and mesh.
 • Steel wire for different applications.

To schedule a personal meeting at a time that is convenient for you, please contact Mr. Alexander Zolotarevski in advance at +46 (0) 704 93 10 43 or send an e-mail to alexander@anordica.se

Our booth will be staffed by:
Alex Zolotarevski, PhD CEO;
Susanna Ljungcrantz, Sales Director;
Piotr Walczak, PC Strand expert;
Artur Kucharski, expert in wire products

We are looking forward to seeing you there!

BeskrivningStäng

Anordica sällar sig till hållbarhetssamtalet på Betongdagen Stockholm 2019

Efter det otroliga intresset för SmartRock™ under höstens Betongdag i Helsingfors kommer vi att presentera den igen på Betongdagen Stockholm 2019. Vi hoppas att se dig den 21 november för att samtala om hur vi tillsammans kan göra betongindustrin grönare. 

SmartRock™är Anordicas senaste IoT-lösning – en revolutionär, trådlös teknologi för mätning av betongtemperatur och hållfasthet. Vi har arbetat med betongbranschen i många år och detta är det senaste tillskottet i vårt handplockade sortiment för segmentet.

Om du planerar att gå på Betongdagen så ses vi där! Om du missar evenemanget men ändå vill ha mer information om hur SmartRock™ kan hjälpa dig spara resurser och pengar kontakta vår dedikerade försäljningsdirektör Nisse Venho på +358 408 44 33 02 eller nisse@anordica.fi.

BeskrivningStäng

Anordicas 17:de år på Elmia Subcontractor var en succé!

I år presenterade vi vårt nya, breda urval av koppar och kopparlegeringsprodukter och vi blev positivt överraskade av intresset! Det har absolut varit Anordicas roligaste och mest sociala år på Elmia Subcontractor någonsin.

Sakernas internet var ett hett och uppmärksammat ämne i år. Vi bidrog med vår revolutionära, trådlösa teknologi för mätning av betongtemperatur och hållfasthet – SmartRock™. Innovativa lösningar är centrala för vårt arbete och alltid en stor del av Elmia. För att göra saker och ting lite extra intressanta hade vi dessutom vår stora koppargong – något som verkligen fångade uppmärksamheten.

Om du missade oss den här gången kan du träffa oss på Wire Düsseldorf i april 2020.

BeskrivningStäng

Anordica kommer att delta under Wire Cable Conference i Verona, Italien

En teknisk konferens för samarbete och innovation
21-22 oktober 2019

Denna internationella konferens samlar ledande ståltrådsteknikspecialister från hela världen. Det är en självklar punkt på Anordicas agenda som en leverantör till den krävande skandinaviska marknaden.

Som en av Nordeuropas största aktörer ser vi fram emot att få sätta oss in i den aktuella debatten. Vi kommer att lyssna på föreläsningar och samtal för att lära oss mer om nya tekniker och tjänster som kan integreras i vår egen utveckling. Det blir en glimt av industrins framtid.

Mest av allt ser vi fram emot att träffa våra internationella kollegor och att hitta nya möjligheter att kultivera ömsesidigt fördelaktiga partnerskap tillsammans med andra utmärkande företag.

BeskrivningStäng

Mingla med Elmia-experter och upptäck vårt utökade utbud

Välkommen till vår monter: C05:14 den 12-15 november på Elmia Subcontractor 2019, i Jönköping!

2019 är Anordicas 17:de år som utställare på Elmia. Missa inte de senaste, spetsteknologiska tillskotten i vårt sortiment som erbjuder er kraftiga konkurrensfördelar. Vi har många nyheter som drastiskt kan öka er produktion. Vårt utbud av ståltråd och ståltrådsprodukter är under ständig utveckling i alla huvudkategorier:

Ståltråd

 • Ståltråd med förbättrad kvalitet för bockning och svetsning: Våtdragen eller ultraljudstvättad, lätt att använda för svetsning och kontaminerar inte svetsmaterialet. Lämplig för användning i bockningsmaskiner.
 • Al-Zn-belagd ståltråd: Denna högkvalitativa, miljövänliga produkt är oxidationsresistent.

Högkolhaltig ståltråd

 • Emballagetråd för pappersmassaindustrin: Galvaniserad ståltråd för massainbindnings- och uppmätningsanordningar.
 • Fjädertråd: för tillverkning av Bonnell-fjädrar, Marshall-fjädrar, fickfjädrar, spiralfjädrar, LFK-fjädrar, gränsramar samt tekniska fjädrar.

Armering

 • SmartRock™: En slitstark, smart, mobilbaserad trådlös sensor för mätning av temperatur och hållfasthet i stelnande betong.
 • Armeringslinor: Höghållfasta linor som används som för- och efterspänning av betongkonstruktioner. Kan användas i förtillverka element eller på arbetsplats.
 • Stålfibrer: Används för att förstärka betong där det krävs hög energiabsorption och stabilitet.
 • Stålkonstruktioner: Ett komplett serviceerbjudande av flexibla och effektiva stålkonstruktioner och prefabricerade betongelement, inklusive projektering och montering.
 • Armeringsjärn och nät.

Kopparlegeringar

 • Ett brett sortiment av koppar och kopparlegeringar i olika leveransform: Ett omfattande utbud av högkvalitativa koppar och kopparlegeringsprodukter med en bred rad användningsområden. Rör, plåt, slittad tunnplåt, band, folie m.m.

För att boka ett personligt möte till en tid som passar er, kontakta Alexander Zolotarevski i förväg på + 46 (0) 704 93 10 43 eller skicka e-post till alexander@anordica.se

Elmia Subcontractor är en av Nordeuropas och Skandinaviens viktigaste internationella mässor för underleverantörer till verkstadsindustrin. Mässan sammanbringar 1200 utställare från närmare 30 länder och årets tema är ”Business unusual”.

Vår monter kommer att bemannas av några av de mest erfarna personerna inom stålindustrin. Vi ser fram emot att diskutera er produktionspotential. Om ni planerar besöka Elmia 2019 hoppas vi att se er där!

BeskrivningStäng

Anordica sponsrar årets FMTX-mässa

Vi är en del av den fjärde industriella revolutionen

Vi har valt att sponsra Future Manufacturing Technologies Expo som går av stapeln i Malmö den 28 maj. Eventet beskrivs som den nordiska plattformen för tillverkningsinnovation och fokus ligger på nya framsteg inom ”den fjärde industriella revolutionen”.

Vi ser detta som ett tillfälle att mingla och lära oss av toppskiktet av tekniska innovatörer då mässan lovar att samla 500+ ledare och beslutsfattare inom europeiska tillverkningsorganisationer. Vårt deltagande är en del av vårt initiativ att stötta och främja den framkommande 3D-printing marknaden.

Om ni också kommer att närvara på eventet och vill träffa oss för en diskussion maila gärna till alexander@anordica.se för att hitta en tid som passar er.

BeskrivningStäng

Anordica kommer att delta på AM-Dagen 2018

Kistamässans Konferenscenter, Stockholm, 5 december

Storformat 3D-printing i trä: nya, outforskade möjligheter

Vi kommer att delta på AM-dagen som sponsor och utställare eftersom vi erbjuder tjänster, produkter och expertis inom 3D-printing och arbetar för kommersialiseringen av nya teknologier samt levererar 3D-skrivare och förbrukningsmaterial för utskrifter i metall och plast.

Anordicas VD Alexander Zolotarevski kommer att hålla ett föredrag om en innovativ, ny teknologi för 3D-printing i biokomposit. Tekniken skapar nya kreativa möjligheter att arbeta med hållbara och återvinningsbara naturmaterial i stora och små skalor.

Under utställningen kommer Anordica visa upp en rad olika prototyper från unika artworks till serieproduktion.

Biljetter till dagen, inklusive vår och andra föreläsningar i framkanten av 3D-printing finns på: https://event.3dp.se/event/am-dagen-2018/

Vi kan erbjuda ett begränsat antal rabatterade biljetter till AM-dagen. Kontakta oss för 50% rabatt, först till kvarn gäller!

AM-Dagen är årets konferens om additiv tillverkning för industrin som samlar branschens främsta experter och skapar ett exklusivt forum för diskussionen av additiv tillverkning.

BeskrivningStäng
Jag samtycker

Denna webbplats använder cookies. Vi använder informationen för att optimera webbplatsens funktion för våra besökare. Läs mer om cookies här