fbpx

En teknisk konferens för samarbete och innovation
21-22 oktober 2019

Denna internationella konferens samlar ledande ståltrådsteknikspecialister från hela världen. Det är en självklar punkt på Anordicas agenda som en leverantör till den krävande skandinaviska marknaden.

Som en av Nordeuropas största aktörer ser vi fram emot att få sätta oss in i den aktuella debatten. Vi kommer att lyssna på föreläsningar och samtal för att lära oss mer om nya tekniker och tjänster som kan integreras i vår egen utveckling. Det blir en glimt av industrins framtid.

Mest av allt ser vi fram emot att träffa våra internationella kollegor och att hitta nya möjligheter att kultivera ömsesidigt fördelaktiga partnerskap tillsammans med andra utmärkande företag.

BeskrivningStäng

Vi ser fram emot att träffa dig vid vår monter: C05:14, den 12-15 november på Elmia Subcontractor 2019, i Jönköping!

2019 deltar Anordica på Elmia för sjuttonde gången, så vi vet vad vi håller på med! Vårt utbud av stål- och ståltrådsprodukter växter ständigt. Följande är ett urval av våra senaste tillskott:

  • Rosttrög ståltråd: Anordica är det första företaget som erbjuder den här estetiska, slitstarka ståltrådsprodukten, exklusivt tillverkad av våra betrodda leverantörer. Materialet är ett perfekt möte mellan form och funktion.
  • Färgad ståltråd: redo för vidareförädling inom en rad olika användningsområden.
  • SmartRock™, en slitstark, smart, mobilbaserad trådlös sensor för mätning av temperatur och hållfasthet i stelnande betong.
  • Konstruktionselement för stålramar, lämpliga för konstruktionsindustrin.

Vi har även utökad vårt erbjudande inom flera segment: Ståltråd för ett flertal användningsområden så som emballagetråd för pappersmassaindustrin och högkolhaltig fjädertråd för tekniska fjädrar, m.m; stållinor, svetsade gallerstängselpaneler; stålfibrer och hållbara trägranulat för 3D-printing.

För att i förväg boka ett personligt möte vid en tid som passar dig, kontakta Alexander Zolotarevski på +46 (0) 704 93 10 43 eller alexander@anordica.se

Elmia Subcontractor är en av norra Europas och Skandinaviens viktigaste internationella handelsmässor för ingenjörsindustrin. Mässan samlar 1200 utställare från omkring 30 länder och årets tema är “Business unusual”.

Vår monter kommer att bemannas av erfarna exporter som ser fram emot att diskutera era produktionsmöjligheter. Om ni planerar besöka Elmia 2019 hoppas vi att se er där!

BeskrivningStäng

Anordica sponsrar årets FMTX-mässa

Vi är en del av den fjärde industriella revolutionen

Vi har valt att sponsra Future Manufacturing Technologies Expo som går av stapeln i Malmö den 28 maj. Eventet beskrivs som den nordiska plattformen för tillverkningsinnovation och fokus ligger på nya framsteg inom ”den fjärde industriella revolutionen”.

Vi ser detta som ett tillfälle att mingla och lära oss av toppskiktet av tekniska innovatörer då mässan lovar att samla 500+ ledare och beslutsfattare inom europeiska tillverkningsorganisationer. Vårt deltagande är en del av vårt initiativ att stötta och främja den framkommande 3D-printing marknaden.

Om ni också kommer att närvara på eventet och vill träffa oss för en diskussion maila gärna till alexander@anordica.se för att hitta en tid som passar er.

BeskrivningStäng

Anordica kommer att delta på AM-Dagen 2018

Kistamässans Konferenscenter, Stockholm, 5 december

Storformat 3D-printing i trä: nya, outforskade möjligheter

Vi kommer att delta på AM-dagen som sponsor och utställare eftersom vi erbjuder tjänster, produkter och expertis inom 3D-printing och arbetar för kommersialiseringen av nya teknologier samt levererar 3D-skrivare och förbrukningsmaterial för utskrifter i metall och plast.

Anordicas VD Alexander Zolotarevski kommer att hålla ett föredrag om en innovativ, ny teknologi för 3D-printing i biokomposit. Tekniken skapar nya kreativa möjligheter att arbeta med hållbara och återvinningsbara naturmaterial i stora och små skalor.

Under utställningen kommer Anordica visa upp en rad olika prototyper från unika artworks till serieproduktion.

Biljetter till dagen, inklusive vår och andra föreläsningar i framkanten av 3D-printing finns på: https://event.3dp.se/event/am-dagen-2018/

Vi kan erbjuda ett begränsat antal rabatterade biljetter till AM-dagen. Kontakta oss för 50% rabatt, först till kvarn gäller!

AM-Dagen är årets konferens om additiv tillverkning för industrin som samlar branschens främsta experter och skapar ett exklusivt forum för diskussionen av additiv tillverkning.

BeskrivningStäng
Jag samtycker

Denna webbplats använder cookies. Vi använder informationen för att optimera webbplatsens funktion för våra besökare. Läs mer om cookies här