fbpx


Anordica har varit en del av den additiva tillverkningsrevolutionen från starten och idag samarbetar vi med ledande specialister inom 3D-printing. Vi har ett brett utbud av tjänster från småskalig produktion till försäljning av material och förbrukningsvaror. Vi erbjuder hjälp med modelleringsprocessen och materialval, hela vägen fram till färdig produkt eller prototyp.

Vi har alltså ett extensivt och flexibelt erbjudande inom prototyptillverkning: från modell till avslutad produkt. Vi erbjuder även ett omfattande utbud av 3D-printing utrustning, både industriella skrivare och förbrukningsmaterial för tryck.

Vår tillverkning är huvudsakligen fokuserad på metallprototyper som passar in i flest användningsområden. Vi arbetar med material så som: rostfritt stål 316L, aluminiumlegering AlSi10Mg, verktygsstål, titanlegeringar och Kobolt-Krom Co-Cr samt olika typer av plast. Vi erbjuder även rådgivning när det kommer till software och modelleringsverktyg så som CAD, SolidWorks, ProEngineering, m.m.

Jag samtycker

Denna webbplats använder cookies. Vi använder informationen för att optimera webbplatsens funktion för våra besökare. Läs mer om cookies här