fbpx


En expert på additiv tillverkning

3DStep Ltd är ett finskt SME-företag med fokus på additiv tillverkning i metall, innovation och affärsutveckling. Företaget arbetar internationellt.

3DSteps mission är att hjälpa företag att på ett tryggt men snabbt sätt gå från konventionell tillverkning till att utforska 3D-printingens spännande möjligheter och implementera ny kunskap som gör 3D-printing till en del av vardagen.

Våra tjänster inkluderar additiv tillverkning i metall och andra material, design, topologisk optimering, produktinnovationstjänster och utbildningar.

  • Additiv tillverkning i metall: Produktion med högteknologisk utrustning. Prototyper, specialanpassade produkter samt forskning och utveckling.
  • Topologisk optimering: Välj rätt material för produktens specifikationer
  • Design: Industriell design, produktdesign, servicedesign, mekanisk design för 3D-printing.
  • Produktinnovationstjänster: Samskapande, idéer och koncept för nya produkter, framtagning av prototyper och produktreproducering.
  • Utbildning: Flexibla utbildningslösningar från två-dagars masterklasser till omfattande utbildningsprogram (så som 3D Printing Academy)
  • Event och konferenser: 3DSteps konferenser, 3D-printing Community och specialiserade event och projekt.

3DStep huvudkontor finns i Tammerfors, Finland. Tammerfors är kärnan av den tredje industriella revolutionen i Finland. I området samlas nytänkande och innovativa företag, attraherade av de blåa sjöarna och den vackra miljön.
Jag samtycker

Denna webbplats använder cookies. Vi använder informationen för att optimera webbplatsens funktion för våra besökare. Läs mer om cookies här