fbpx

Tillsammans förstår vi marknaden

20 års erfarenhet och
en djup förståelse för marknaden

Mingle with Bauma-experts and discover our extended range

Visit our stand: pavilion B1, booth 306/8 on the 24th-30th of October, at Bauma 2022 in Munich. läs mer >

Den nya, trådlösa sensorn SmartRock™ revolutionerar betongindustrin

Anordica är Giatec Scientifics nya officiella distributör i Skandinavien och norra Europa läs mer >

Anordicas VD, Alexander Zolotarevski har gått vidare till finalen av EY Entrepreneur of the Year® 2019 Award

Läs mer för att upptäcka varför Alexander nominerades och gick vidare till final ur en stor grupp internationella ledare. läs mer >

Anordicas toppbetyg från Bisnode förnyas

Ännu en gång har vi fått toppbetyg av Europas största leverantör av smart data och analys... läs mer >

Arbeta med en erfaren partner

Sedan 1996 har vi svarat på frågor om den metallurgiska marknaden - vi har noga följt utveckling i branschen och vi gillar att dela den insikt och kompetens som 20 år ger med våra partners och kunder - vår kunskap är en källa till din framgång. Genom åren har vi skiljt oss åt genom att konsekvent erbjuda flexibla, kunniga och innovativa lösningar som är skräddarsydda för våra kunders behov.

Flexibla lösningar för alla tillämpningar
Anordica arbetar främst med 5 huvudgrupper av tillämpningar - bygg och anläggning, industriell tillverkning, återvinning, massa & papper och detaljhandelsinredning & tillverkning av sällanköpsvaror. Vi har fått förtroendet att leverera våra produkter till många av de ledande producenterna i Europa, Skandinavien, Polen och Finland.

Denna djupa kunskap om Metallurgi och till vilka tillämplingar det passar gör det möjligt för oss att ge rätt service och lösning som är specifik för din verksamhet. Om du vill ha hjälp med att hitta rätt anpassning för ditt behov kan vi hjälpa dig att hitta den perfekt lösningen för att spara värdefull tid och pengar.

Ett brett sortiment av noggrant utvalda produkter
För varje teknisk process finns det många produktalternativ på marknaden, på Anordica hjälper vi dig att navigera till rätt produkt för din verksamhet - till det mest konkurrenskraftiga priset och med rätt kvalitet. Tack vare vår omfattande erfarenhet inom branschen kan vi erbjuda tillförlitliga råd och vägledning.

Med omfattande metallurgisk utbildning och praktisk applikationskunnande, hjälper Anordica dig att snabbt identifiera dina behov, och välja de mest lämpliga produkter från våra kvalitetsmedvetna leverantörer. Vi har tjänat en rad krävande industrier i 20 år, bland annat bygg och anläggning.

Anordica har specialiserat sig på metall- och trådprodukter för bygg-, anläggnings- och infrastrukturs industrier... se mer>Från råmaterial till valstråd och ståltråd med speciella egenskaper och yta, utövar vi omfattande kvalitetskontroll av hela produktionen.

Valstråden – material för ståltråd – produceras av billets som tillverkas genom stränggjutning vilket garanterar jämn och hög produktkvalitet i varje meter av ståltråden. Moderna tråddragningsmaskiner... se mer>Du behöver inte kompromissa. Den höga brottgränsen på vår tråd uppfyller normer och säkerhetsföreskrifter på arbetsplatsen och kan justeras i enlighet med kundens specifika krav. Det bidrar också till att säkerställa säker hantering av massabalar och lastenheter - både i lager och vid lastning och lossning i hamnar.

Samtidigt har vår tråd god formbarhet och hög förlängning... se mer>

Vi vet att rätt mekaniska egenskaper är en nyckelfaktor för ett framgångsrikt arbete utan avbrott. Vi lovar att rätt produkt levereras till rätt plats vid rätt tidpunkt.

Vi förstår kostnaden för produktionsstopp. Vi har vår egen logistikavdelning som övervakar varje länk i transportkedjan från leverantör till kund, vi levererar direkt, enligt överenskommen tidsplan... se mer>

Vårt sortiment och omfattande applikationskunnande ger oss möjlighet att snabbt identifiera och tillgodose dina behov.

Strikt urval av råvaror, mycket kontrollerad tillvägagång och vårt kunnande säkerställer framgång i er produktion. Vi erbjuder material med speciellt förberedda ytor... se mer>Vi samarbetar med ledande specialister och har ett extensivt erbjudande inom 3D-printing inom både tillverkning av prototyper och försäljning av 3D-printing utrustning. Vi erbjuder hjälp med modelleringsprocessen och materialval, hela vägen fram till en avslutad produkt eller prototyp... se mer>Jag samtycker

Denna webbplats använder cookies. Vi använder informationen för att optimera webbplatsens funktion för våra besökare. Läs mer om cookies här